Prodej: +420 220 515 049

Pronájem: +420 603 444 799

Archiv novinek

STALI JSME SE OFICIÁLNÍM DISTRIBUTOREM OSVĚTLOVACÍCH KONZOLÍ OBSIDIAN ONYX!

 

Co to v praxi znamená? Jednoduše - skvělá, splehlivá a intuitivní rozhraní pro ovládání A/V technologií za příznivou cenu.

https://obsidiancontrol.com/

#obsidiancontols #elationlighting #lightingdesign

 

Na čem tento systém stojí?

1) ONYX

Softwarový engine pro ovládání osvětlení, který pohání celý systém. Platforma ONYX se snadno škáluje od jednoduché aplikace až po komplexní turné. Různé možnosti hardwaru od USB wingů po výkonné konzole umožňují uživatelům vybrat si nejlepší layout pro daný rozpočet a aplikaci. Jedna komplexní platforma, žádné osekané edice s omezenými funkcemi. ONYX je navržen tak, aby rostl s uživatelem a eventy a zároveň nabízí chytré možnosti a cenově dostupná řešení.

 

2) DYLOS

Pokročilý pixelový mapper a mediální engine pohánějící ONYX. Vytvořte nejvýkonnější FX s pozoruhodnou lehkostí. Získejte přístup ke stovkám variant jakéhokoli mediálního souboru nebo efektu. DYLOS poskytuje operátorovi plný mediální engine bez omezení. DYLOS, který je plně integrován do pracovního postupu ONYX, skutečně překračuje novou úroveň v kombinaci tradiční osvětlovací konzole s pokročilým mediálním enginem v plně integrovaném systému.

 

3) NETRON

NETRON je komplexní řada odolných, spolehlivých a snadno konfigurovatelných zařízení pro distribuci ovládacích signálů pro světla, která nabízí cenově dostupná chytrá řešení pro trhy profesionálního osvětlení a AV. Zařízení NETRON podporují aplikace od živé produkce a instalací na místě až po architektonická prostředí. Naše produkty jsou vyvíjeny s ohledem na uživatele a kombinují odolný hardware s chytrým softwarem pro rychlé nastavení a stabilní výkon.

 

4) CAPTURE

CAPTURE je výkonný a rychlý renderovací 3D vizualizační software, který se neomezuje pouze na 3D vykreslování, ale i na kompletní 3D návrh s osvětlením a výkresy. Poskytněte celistvý návrhový projekt ve formátu 2D i 3D prezentace a také software vizualizaci pro vaši příští akci nebo turné.

Capture a ONYX jsou ideální partneři díky stabilní obousměrné komunikaci, která urychluje proces návrhu. Zeptejte se na podrobnosti.

Zpět na výpis novinek